Όροι Χρήσης – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για να συνεχίσετε, διαβάστε τα παρακάτω και πατήστε «Επόμενο–Αποδοχή» στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Με τη χρήση του προγράμματος αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος συμφωνείτε με αυτούς τους « Όρους Χρήσης» και της «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

Οι πληροφορίες που σας δίνουμε στο παρόν πρόγραμμα έχουν σκοπό να σας παρέχουν πληροφόρηση και να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ανάλογες για το πρόγραμμα δεξιότητες. Το παρόν πρόγραμμα δεν έχει σχεδιαστεί για την θεραπεία μιας σοβαρής ίσως διαταραχής κοινωνικού άγχους, κατά συνέπεια η αντιμετώπιση ενός τέτοιου προβλήματος απαιτεί να συμβουλευτείτε ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Αν νομίζετε ότι αντιμετωπίζετε και άλλα ψυχικά προβλήματα θα ήταν ίσως και πάλι απαραίτητο να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

Το παρόν πρόγραμμα αυτοβοήθειας σχεδιάστηκε με βάση ανάλογα προγράμματα σε άλλα κράτη και η εμπειρία από αυτά δείχνει ότι το πρόγραμμα είναι αποτελεσματικό σε ενήλικες, άτομα δηλαδή μεγαλύτερα από δεκαοχτώ χρονών. Κατά συνέπεια, αν και υπάρχουν ενδείξεις για την αποτελεσματικότητα του προγράμματος και σε εφήβους, το παρόν πρόγραμμα προορίζεται για χρήση μόνο από ενήλικες.

Παρακαλούμε μην ξεχνάτε ότι οι πληροφορίες που θα σας δοθούν για το υπερβάλλον κοινωνικό άγχος δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την σωστή διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία από τον ανάλογο ειδικό ψυχικής υγείας.Όπως και με όλα τα θεραπευτικά προγράμματα – είτε αφορούν την θεραπεία που δίνεται από έναν ειδικό, είτε αφορούν προγράμματα αυτοβοήθειας – έτσι και με το παρόν πρόγραμμα αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος, δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι το πρόγραμμα μπορεί να τους βοηθήσει όλους και στον ίδιο βαθμό. Ευχόμαστε βέβαια να σας βοηθήσει εσάς όσο γίνεται περισσότερο.

Τα ερωτηματολόγια που θα χρησιμοποιήσουμε παρακάτω δεν έχουν ως στόχο να σας δώσουν μια διάγνωση όπως αυτή της Διαταραχής Κοινωνικού Άγχους, όπως θα δείτε αργότερα, αλλά κυρίως να σας παρουσιάσουν πόσα και ποια συμπτώματα κοινωνικού άγχους μπορεί να σας ταλαιπωρούν.

Άτομα με υπερβάλλον κοινωνικό άγχος χρησιμοποιούν σχετικά τακτικά αλκοόλ ή αγχολυτικά φάρμακα για την αντιμετώπιση του άγχους. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν καλύτερα να συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον ειδικό.

ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΞΙΩΣΕΙΣ Ή ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΗΜΙΩΣΕ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ Η ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ.

Σε περίπτωση που αντιλαμβανόμαστε ότι δεν σέβεστε τους παρόντες Όρους Χρήσης, μπορούμε να αναστείλουμε ή να τερματίσουμε αμέσως το σύνολο ή μέρος της πρόσβασης σας στο πρόγραμμα αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος. Μπορούμε ταυτόχρονα να διαγράψουμε προσωρινά ή οριστικά όσα δεδομένα σας σχετίζονται με το πρόγραμμα αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το πρόγραμμα αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η προστασία και η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών και κατανοούμε ότι έχουμε νομική υποχρέωση να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η συλλογή των προσωπικών σας πληροφοριών γίνετε από εσάς είτε άμεσα όταν μας παρέχετε τα στοιχειά σας εισάγοντας δεδομένα στο πρόγραμμα αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος, είτε έμμεσα μέσω e-mail και φόρμας συμπλήρωσης εντύπων.

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του προγράμματος αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για το πρόγραμμα αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος και λαμβάνονται εύλογα μέτρα για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών πληροφοριών. Όσοι ασχολούμαστε με το πρόγραμμα υποχρεούμαστε να σεβόμαστε τον εμπιστευτικό χαρακτήρα των προσωπικών πληροφοριών και την ιδιωτική ζωή των ατόμων που συμμετέχουν. Λαμβάνουμε επίσης κάθε απαραίτητο μέτρο για να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε από κακή χρήση ή απώλεια και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη. Παίρνουμε επίσης τα απαραίτητα μέτρα για να καταστρέψουμε τα προσωπικά σας στοιχειά όπου δεν είναι πλέον απαραίτητα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το πρόγραμμα αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος χρησιμοποιούνται για στατιστικούς σκοπούς και εργασίες διαχείρισης του συστήματος για τη λειτουργία αυτής της υπηρεσίας.Το πρόγραμμα αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος μπορεί να χρησιμοποιεί εργαλεία άλλων κατασκευαστών για την καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον παρόντα ιστότοπο.  Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν προγράμματα στατιστικής παρακολούθησης και θα πρέπει να ξέρετε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχονται αφορούν συγκεντρωτικά αποτελέσματα και όχι στοιχεία για μεμονωμένα άτομα. Αυτό καθιστά πληροφορίες παρόμοιες με αυτές των αρχείων καταγραφής ρουτίνας που διατίθενται στην Google ή σε άλλους παρόχους στατιστικών στοιχείων τρίτων. Οι αναλυτικές αναφορές που παράγονται, συγκεντρώνονται και δεν εντοπίζουν μεμονωμένους ανθρώπους.

Κάντε κλικ στo «Επόμενο–Αποδοχή» αν έχετε διαβάσει και αποδέχεστε το παρόν κείμενο περί της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Όρων Χρήσης του παρόντος προγράμματος αυτοβοήθειας για το κοινωνικό άγχος.

Επόμενο–Αποδοχή